Ohje lomakkeen avaamiseen:

Kaikki selaimet eivät osaa avata lomaketta automaattisesti ja siksi ruutuun voi ilmestyä virheilmoitus. Lomakkeen voi kuitenkin ladata omalle tietokoneelle ja sitä kautta sen saa auki. Lataa lomake omalla tietokoneella sellaiseen kansioon, josta löydät sen helposti. Mene kansioon, johon latasit lomakkeen ja klikkaa tiedoston nimeä hiiren oikealla näppäimellä. Valitse aukeavasta valikosta sovellus, joka osaa avata lomakkeen.

Kokonpolttoilmoitus

Yleisötapahtuman pelastussuunnitelman mallipohja

Yleisötapahtuman ensiapusuunnitelma lomake

Ilmoituslomake tehosteiden käytöstä

Ilmoitus tuliesityksestä

Ilmoituslomake vaaralliset kemikaalit

Kemikaalitaulukko (ilmoituslomakkeen liite)